Forside
Vestermose Portalen, Slagelse
Konfirmander i Vestermose 2016 PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Onsdag, 27. april 2016 06:22Konfirmander i Vestermose 2016
Konfirmationstiden nærmer sig for de nye konfirmander i de 6 Vestermose sogne: Nordrup, Sønderup, Gudum, Ottestrup, Sorterup og Kindertofte.
Der er således konfirmation af flg. unge mennesker på nedennævnte datoer.
Vestermose Portalen ønsker hermed alle held og lykke med deres konfirmation og alt godt fremover.

Nordrup kirke
1. maj - kl. 10.00
Kasper Due Kaspersen
Maja Kubel Andreasen
Thor Nørregaard
Maja Nielsen

Gudum kirke
5. maj - kl. 10.00
Mikkel Tobias Hansen
Marie Larsen

Sønderup kirke
8. maj - kl. 10.00
Valdemar Rothe Christensen
Nicolaj Grønbech

Ottestrup
1. maj - kl. 10.30

Sorterup
8. maj - kl. 10.30

Ref.: Sønderup og Sorterup Kirker's sider, hvor du også kan se billeder af konfirmanderne.

Senest opdateret: Torsdag, 28. april 2016 21:46
 
Kulturtopmøde 16. april 2016 i Kulturhus Korsør PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Onsdag, 06. april 2016 21:50Kulturtopmøde 16. april 2016 i Kulturhus Korsør
Vestermose Lokalråd har modtaget invitation til et Kulturtopmøde arrangeret af Center for Kultur, Fritid og Borgerservice i Slagelse Kommune.
Mødet afholdes i Kultur Korsør lørdag d. 16. april 2016 fra kl. 10.00 - 15.00
Adressen er: Korsør Kulturhus Skolegade 1, 4220 Korsør

Bemærk at tilmeldingsfristen er allerede d. 8. april !

Invitationen viderebringes hermed, da alle Vestermose borgere er inviteret til mødet:


Kære alle

Så er alle oplægsholdere klar til Kulturtopmødet den 16. april – program vedhæftet. Vi får inspiration fra:

Troels Brandt - om det frivillige engagement i kulturlivet og om hvordan vi skaber de bedste rammer for de frivillige. Troels er selv frivillig i Slagelse Kommune og formand for Landudvikling Slagelse.

Jens Birk, som er direktør for erhvervscentret, vil holde oplæg om hvordan vi kan styrke de kulturevents vi har og om der er behov for at udvikle nye.

Anna Ingemann Jensen, som er bylivskoordinator i Slagelse Kommune, giver eksempler på hvordan man andre steder har styrket kulturaktiviteter og kunst i byrummet.

Sidst men ikke mindst vil Kitte Wagner inspirere os til hvordan vi bliver kulturkommune for alle børn og unge. Kitte har en fortid som direktør for Nørrebro Teater, deltager i en række kulturnetværk og er en ivrig kulturdebattør.

Lars Nielsen, som er direktør for Visit Vestsjælland, vil deltage i debatten efter oplæggene.

Musikskolen vil underholde undervejs, så der er lagt op til en både inspirerende og hyggelig lørdag, hvor vi med glæde tager imod bidrag til den nye kulturstrategi med fokus på bosætning og vækst.

Husk at der er deadline for tilmelding den 8. april 2016 til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Læs det fuldstændige program her ...


Venlig hilsen

Susanne Møller
Sekretær

Senest opdateret: Onsdag, 06. april 2016 22:26
 
Drift og vedligehold af vores lokalområde PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Fredag, 12. februar 2016 23:54


Drift og vedligehold af vores lokalområde
Fra Slagelse Kommune har Vestermose Lokalråd modtaget en opfordring fra Entreprenørservice til samarbejde om drift og vedligehold af vores lokalområde.
Flere har været glade for besøg i deres område, så måske var det også noget for os i Vestermose ?

Vores driftsplanlæggere i Entreprenørservice vil gerne have fat i lokal- og landsbyråd, så de kan få input til prioriteringen af grønne arealer, træer, stier, veje og meget andet. Derfor er de begyndt at tilbyde byvandringer, hvor de kommer ud og tager en snak om arealerne i netop jeres lokalområde.

Hvis du også synes, at de skal komme ud der, hvor du bor, så tag fat i dit lokalråd og få dem til at bestille en byvandring.

Billedet her er fra sidste år, hvor Entreprenørservice var på byvandring i Eggeslevmagle.Læs mere på Slagelse Kommune's sider her eller på kommunens Facebook side.

Senest opdateret: Tirsdag, 15. marts 2016 22:14
 
OPRÅB - Red Hallelev Forsamlingshus PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Tirsdag, 15. marts 2016 21:53Opråb - Red Hallelev Forsamlingshus
Husk at det er nu på torsdag d. 17. marts 2016 kl. 19:30 at der er ekstra ordinær generalforsamling til bestyrelsen for Hallelev Forsamlingshus.
Generalforsamlingen afholdes i forsamlingshuset, Hallelevvej 27, 4200 Slagelse.

Det lykkedes ikke at etablere bestyrelsen på den ordinære generalforsamling, så derfor holdes der ekstra ordinær generalforsamling til bestyrelsen.
Her skal de sidste brikker falde på plads, så vi også fremover har et forsamlingshus i Hallelev.

Så husk at møde op til mødet nu på torsdag og hør hvad der skal til for at redde forsamlingshuset.

Læs også nedenstående (lånt fra Facebook) fra forsamlingshuset bestyrelse:

"Manglende opbakning til et meget velfungerende forsamlingshus!

Så er den gal igen, manglende opbakning til at give en hånd med i en forening!

Det lyder som noget man har hørt før, og desværre er det sket alt for tit, og desværre tiere og tiere! Det er et utroligt modtagende samfund vi lever i, vi er blevet vænnet til at ting bare kommer og sker af sig selv, uden at man behøver selv at yde en indsats, ”det klarer naboen”!

Nej, det klarer naboen ikke, det er de samme få ildsjæle som år efter år klarer at holde liv i diverse foreninger, og desværre, der bliver færre og færre også af ”dem”, de dør på et tidspunkt!

På generalforsamlingen i Hallelev Forsamlingshus lykkedes det ikke at få sat en ny bestyrelse. Det kun var én person det drejede sig om, der kom ni personer i alt til generalforsamlingen, det er bare ikke OK!

Nu er det sådan med foreninger i Danmark, at forudsætningen for at man har en forening er, at der er nogle vedtægter, og en fuldtallig bestyrelse jf. vedtægterne. Hvis ikke at der er en fuldtallig bestyrelse, så er der bare ingen forening!

Og det er det problem vi har i Hallelev forsamlingshus! Der er de perfekte rammer, et rigtigt flot hus som er veludstyret til enhver lejlighed, man måtte ønske at bruge huset til! Vi får mange roser for husets høje standard! Der bliver holdt mange privatfester, huset er booket flere år ud i fremtiden. Der er bankospil hver anden tirsdag i alle lige uger, hvor der kommer mange mennesker og spiller, fordi vi har en høj standard for gevinsterne! I vinterhalvåret, hver anden torsdag holder ældreklubben til i forsamlingshuset, med foredrag mm. De er også rigtigt glade for at kunne benytte forsamlingshuset!

Der genereres et rimeligt godt overskud, så der er råd til at fornyelser og vedligeholdelse! Den første fredag i oktober afholder vi sensommerfest hvor det meget populære orkester ”Fire Halve” igen spiller op til dans, det er rigtigt godt!

Det vil være ærgerligt at huset må lukke pga. manglende bestyrelsesmedlemmer, men det bliver aktuelt hvis der ikke melder sig nogle personer til foreningsarbejde! Bestyrelsen er yderst velfungerende, vi har det godt og sjovt med hinanden, og vi håber at der er nogle der har lyst til at give et nap med!

Vi kunne rigtigt godt tænke os at der kom personer, gerne unge også med nye indgangsvinkler til forsamlingshuset, nye ideer, nye måder at lave tingene på i de rammer der nu er til rådighed! Det kunne også være ægtefællen til en af vores trofaste, bankospillere der vil give en hånd med!

Husk på at forsamlingshuset er det sidste lokale samlingspunkt hvor alle kan mødes i lokalområdet!

Bestyrelsen for Hallelev Forsamlingshus!"

Senest opdateret: Onsdag, 06. april 2016 21:50
 
Nyhedsbrev fra Fritid i Slagelse Kommune PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Mandag, 08. februar 2016 21:45Nyhedsbrev fra Fritid i Slagelse Kommune
Vi bringer her informationer om Slagelse Kommune's seneste nyhedsbrev (Februar) fra "Fritid":

Læs bl.a. om nye bærende principper for behandling af ansøgninger til fritidspuljer, nye retningslinjer for idrætshonoreringer samt flere spændende arrangementer, der afvikles i den kommende tid.

Kære foreninger m.fl. på fritidsområdet

Hermed fremsender vi årets første nyhedsbrev til jer, hvor I kan læse om de vigtigste nyheder, arrangementer og tiltag på idræts- og fritidsområdet. I kan også læse om puljer, tilskud og frister, der kan være relevante for jer som forening, samt hvordan det går med de mange spændende projekter, som er igangsat.

Det har været en begivenhedsrig periode siden seneste nyhedsbrev, hvor især FCV's sørgelige konkurs selvfølgelig har fyldt meget. Heldigvis har perioden også været kendetegnet af mange positive begivenheder i kommunens fritids- og idrætsliv.

Læs mere på Slagelse Kommune's sider her ...

Senest opdateret: Lørdag, 13. februar 2016 00:23
 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

Side 9 ud af 25

hits counter

Banner
Copyright © 2017 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.
 

Online brugere

Vi har 427 gæster online