Forside
Ekstraordinær generalforsamling for Vestermose Idrætsforening 24. marts PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Søndag, 09. marts 2014 09:00Ekstraordinær generalforsamling for Vestermose Idrætsforening mandag. 24. marts
Mandag d. 24. februar 2014 blev der på et fælles møde afholdt generalforsamlinger for henholdsvis Vestermose Lokalråd og Vestermose Idrætsforening (VIF).
Her fik de fremmødte mulighed for at møde bestyrelserne for de 2 foreninger og høre om de udfordringer og planer de arbejder med.

Resultatet af Vestermose Lokalråd's generalforsamling:
Vestermose Lokalråd fik (gen)valgt 2 af de 3 bestyrelsesmedlemmer, Anja Krag og Tine Christensen, der var på valg. Anita Borby, der i øvrigt ikke kunne deltage på mødet, valgte at stoppe med lokalrådsarbejdet i denne omgang. Anna Müller blev desuden indvalgt i bestyrelsen og Dagmar ønskede at deltage som "støttemedlem".

Resultatet af Vestermose Idrætsforening's generalforsamling:
For Vestermose Idrætsforening valgte bestyrelsesmedlem, formand Søren Christiansen, at stoppe efter mange års tro tjeneste og kun én person, Martin Krag, ønskede umiddelbart at blive valgt ind i bestyrelsen.
De nuværende suppleanter, Rene Stokholm og Claes Dudzinski, ønskede desuden ikke at genopstille.

Dermed mangler der således 2 - 4 medlemmer i bestyrelsen, førend den kan konstituere sig i henhold til foreningens vedtægter.

Derfor besluttede foreningen således at indkalde til et ekstraordinært generalforsamlingsmøde d. 24. marts, hvor man forhåbentlig kan skaffe de 2-4 manglende medlemmer.
Hvis det ikke lykkes på mødet at skaffe de manglende medlemmer, bliver det således desværre nødvendigt at lukke foreningen!

Så hvis du mener at der også fremover skal være en lokal idrætsforening i Vestermose området, er det du nu at du skal møde op og vise din støtte.

Der er trods alt ca. 300 medlemmer af foreningen og stadig medlemstilgang, så der er tydeligvis et behov for at den eksisterer.

Så kom ud af busken og vis din støtte på den ekstraordinære generalforsamling der afholdes:
Mandag d. 24. marts kl. 19:00 i aulaen på Vestermose Natur- og Idrætsfriskole, Hallelevvej 30, 4200 Slagelse.

Læs også VIF foreningens OPRÅB om den ekstraordinære generalforsamling her ...

Senest opdateret: Søndag, 09. marts 2014 10:00
 
Banner
Copyright © 2023 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.