Forside
Ildsjæledag i Vestermose 30. Jan PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Torsdag, 07. januar 2016 17:18

Ildsjæledag i Vestermose 30. januar 2016
Vi bringer her et indlæg fra Vestermose Lokalråd:

Lørdag den 30. januar 2016 ønsker Vestermose Lokalråd at samle frivillige, erhvervsaktive og andet godtfolk til en formiddag for Vestermoses ildsjæle, og vi håber at se rigtig mange til nogle gode timer i netværkets tegn i mødesalen i Sønderup Præstegård, Sønderupvej 4, 4200 Slagelse.
Vi vil samle så mange interesserede som muligt til en snak om Vestermose som omdrejningspunkt for vores aktiviteter, om udfordringer og udviklingsmuligheder og -ønsker. Samtidig er det vores mål, at vi skal lære hinanden bedre at kende på tværs og måske endda skabe nogle nye samarbejdsrelationer. Vi tror på, at vi har mere til fælles, end vi umiddelbart hver især går og regner med i det daglige.

Programmet er som følger:
08.50 Ankomst og morgenkaffe
09.20 Velkomst ved lokalrådet
09.30 Kommunens landdistriktsindsats og visioner for landdistrikterne v./ Borger- og Udviklingsdirektør Lone-Irene Wenzell
10.00 Præsentation af Velkomstfolder
10.15 Værdien i at ”netværke”
10.45 Etablering af workshops og strække ben
11.00 Workshops (se emnerne, der er vedlagt dette brev) (se workshop emnerne her ...)
12.00 Opsamling fra workshops – hvordan kommer vi videre
12.30 Frokost og tak for denne gang

Praktisk information:
Vi serverer et rundstykke, kaffe og the ved ankomst og frokost med øl og vand, når vi slutter.
Er I en forening, klub, menighedsråd eller andet er der ikke begrænsninger på, hvor mange I kan deltage, men da lokalet er af begrænset størrelse sker tilmelding efter ”først til mølle”-princippet. Vær dog opmærksom på, at der som udgangspunkt kun er sendt en invitation ud til hver forening mm., så vi vil gerne bede om, at I sørger for at videreformidle.

Man kan deltage på én workshop, og I vælger selv hvilken på dagen (I kan forberede jer lidt ved at se på emnerne i det medsendte bilag).
Du/I tilmelder jer ved at henvende jer til Jan (lokalrådets kasserer) på mobilnr. 40 83 88 22 eller mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Det koster 60 kr. pr. ps., som skal indbetales på lokalrådets konto 6070 4399512 (husk at angive, hvem betalingen er fra). Tilmelding er gældende, når betaling er modtaget.

Denne invitation er sendt ud til de klubber, foreninger, erhvervsdrivende mm., som vi mener, kan have interesse i sådan en formiddag.
Kender du andre, der er interesserede, men som ikke har fået invitationen, er de selvfølgelig også meget velkomne til at tilmelde sig, så spred gerne din viden om ildsjæledagen i dit eget lokale netværk.

Fristen for tilmelding er den 24. januar 2016. Ved tilmelding skal vi have oplysning om navn, telefonnummer og mailadresse på alle deltagere og evt. hvilken klub, forening, råd o. lign. du/I kommer fra.

Vi ses
Vestermose Lokalråd

Senest opdateret: Onsdag, 20. januar 2016 21:35
 
Banner
Copyright © 2024 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.