Forside
Åbent Landbrug på Frimandsgaard i Hallelev 16. sept PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Fredag, 07. september 2018 06:20

Kom ud på landet og oplev Åbent Landbrug søndag 16. sep. på Frimandsgaard i Hallelev, hvor du kan få masser af frisk luft, komme helt tæt på dyrene, få mulighed for at se de store landbrugsmaskiner og snakke med en rigtig landmand. På billedet herover ses Malene, Ole og Søren Olsen fra Frimandsgaard.

Søndag den 16. september inviterer landmænd over hele Danmark til Åbent Landbrug. Arrangementet er gratis, og gårdene holder åbent fra kl. 10 - 16. 
Der er over 50 åbne gårde over hele landet, hvor landmanden inviterer indenfor til et unikt indblik i livet og produktionen på landet.

Se, hvordan dyrene lever - og hvor maden kommer fra. Der bliver rig lejlighed til at udfordre sanserne, kigge, klappe, smage og spørge. 

I Vestermose området er der således åbent på Frimandsgaarden, der er beliggende i landsbyen Hallelev ca. 10 km. nordøst for Slagelse.
Adressen er Frimandsgaard 1, Hallelev, 4200 Slagelse.Udover at du kan se hvordan et moderne landbrug er indrettet med bla. løsdriftssystem og malkerobot, vil der være en mængde aktiviteter, som børn og voksne kan deltage i.
Læs mere på Åbent Landbrugs sider her ...

Senest opdateret: Lørdag, 22. september 2018 12:23
 
Banner
Copyright © 2021 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.