Forside
Skal vi have en Hjertestarter i Nordrup? PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Tirsdag, 26. marts 2019 20:24Vi viderebringer hermed en opfordring til at man giver en lille hånd med at få etableret en hjertestarter i Nordrup.

Det er Dagmar Skovbjerg Poulsen, der har taget initiativ til at der bliver opsat en hjertestarter på huset (Henry's hus) ved siden af kirken i Nordrup.
Man ved jo aldrig hvornår der bliver brug for en hjertestarter, men i tilfælde af at der pludselig er et behov, er det jo rart at der ikke er for langt til den nærmeste.
Tiden er særdeles kritisk mht. at give førstehjælp og evt. brug af hjertestarter når uheldet er ude og inden ambulancen når frem, kan der jo gå et stykke tid.

Så derfor vil vi her på Vestermose Portalen opfordre til at man bruger et par timer søndag d. 28 april 2019 for at hjælpe med indsamlingen.
Hjerteforeningen betaler det beløb, der evt. måtte mangle i indsamlingen for at opsætte en hjertestarter. Det er dog en forudsætning at der indsamles på mindst 15 ruter for en tilmeldt gruppe.
Så det er bare om at tilmelde sig og få lidt frisk luft søndag d. 28/4 og samtidig hjælpe med at gøre en stor indsats for at hjælpe de borgere, der måtte få brug for en hjertestarter i fremtiden.
Det kan gøre forskellen på liv og død i den sidste ende.

Læs mere om Hjerteforeningens Landsuddeling af hjertestartere, som ikke er ikke en landsindsamling denne gang, på deres sider her ...
Desuden kan du læse mere om hvordan man kommer med i landsuddelingen her.

Her er opfordringen fra Dagmar:

"Kære alle
Der arbejdes på at få en Hjertestarter sat op på Henry Hus ved kirken i Nordrup. Menighedsrådet har givet deres tilsagn. Hjerteforeningen opsætter en gratis hjertestarter, hvis der er 15 personer, der melder sig i gruppen ”Nordrup Kirke” til at samle ind den 28.april.  Hver enkelt person skal i forbindelse med tilmelding finde den rute, man ønsker at gå. Brug nederste link, så kommer du direkte ind på siden, hvor du også kan se ruterne.
Jeg har bemærket, der er mange ledige ruter i Dianalund.

Jeg håber, I har lyst til at være med til indsamlingen den 28/4-2019. I må gerne dele denne mail med andre, der kunne være interesseret.

Er der tvivlsspørgsmål er i velkomne til at kontakte mig på mail eller tlf. 61345772

Med venlig hilsen
Dagmar Skovbjerg Poulsen

Login til hjertestarter gruppen for Nordrup:

Her kan du logge ind og se deltagerne i din gruppe, og opdatere information om hjertestarteren:
(kopier linket til din browser)


Du kan opfordre andre til at gå for din hjertestarter på nedenstående link:
https://deltag.landsuddeling.dk/hjertestarter/1695

Du kan dele linket med din familie og venner og på de sociale medier."

Senest opdateret: Onsdag, 29. maj 2019 22:45
 
Banner
Copyright © 2020 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.