Forside
Invitation til workshop – Udpegning af områder til solenergi PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Mandag, 14. september 2020 20:53Invitation til workshop – Udpegning af områder til solenergi i Vestermose området


Vestermose Lokalråd viderebringer hermed flg. invitation fra Slagelse kommune til at deltage i en workshop om solenergi:

Invitation til workshop – Udpegning af områder til solenergi

Hermed inviteres du til at deltage i en workshop omkring udpegning af områder til solenergi i lokalområdet Slagelse Nordøst.

Workshoppen finder sted tirsdag den 29. september 2020 fra kl. 18.00-20.00 i Lille Valby Forsamlingshus, Valby Engvej 2, 4200 Slagelse.

Baggrundsinformation
Slagelse Kommune er i fuld gang med en revision af kommuneplanen, som skal munde ud i en endeligt vedtaget Kommuneplan 2021 i sidste halvdel af 2021.

Et af de temaer der skal revideres i kommuneplanen, er temaet om solenergi, som du kan læse om under kommuneplanens retningslinjetema 2.6 i Kommuneplan 2017:
https://www.slagelsekp17.dk/retningslinjer/2-energi-og-teknik/26-solcellerog-solvarmeanlaeg/

Du kan også læse den politiske beslutning vedr. revisionen af temaet om solenergi her:
https://polweb.nethotel.dk/Produkt/PolWeb/default.asp?p=slagelse07&page=document&docId=179300&ItemId=179357

Som en del af forarbejdet til revisionen af temaet om solenergi ønsker vi at inddrage lokale interessenter, som i første omgang er afgrænset til menighedsråd, lokalråd og vandværker.
Men også andre lokale interessenter kan være vigtige at involvere, hvorfor du er velkommen til at videresende denne invitation til andre lokale interessenter.

Inddragelsen vil ske i form af en workshop og har til formål at give jer mulighed for at fortælle os, hvad I synes, er vigtigt i den videre planlægning for solenergi i jeres lokalområde.

Tilmelding til workshoppen
Af hensyn til bestilling af forplejning (vi byder på en sandwich og vand/sodavand), bedes du tilmelde dig ved at sende en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
I emnefeltet skal du skrive ”workshop om solenergi Slagelse Nordøst”. Du må også gerne skrive hvilket råd, vandværk eller andet, du repræsenterer, og hvis du tilmelder på vegne af flere, bedes du angive, hvor mange I deltager.
Tilmelding til workshoppen skal ske senest den 24. september 2020 til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
Er der andre lokale interessenter, du mener bør deltage i workshoppen, er du velkommen til at sende denne invitation videre til vedkommende.

Læs hele invitationen her ...

Her er der et oversigtskort over de 8 områder og hvor der er velegnet til opstilling af solenergi anlæg ...

Her kan du se mulighederne for Vestermose området alene ...

 

Senest opdateret: Mandag, 12. oktober 2020 09:42
 
Banner
Copyright © 2023 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.