Forside
Kunst og Kirker 2021 PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Tirsdag, 02. november 2021 21:35
Udstillingen Kunst og Kirker som i 2021 præsenteres for fjerde gang, fortsætter igen i et samarbejdede mellem Slagelse provsti og foreningen Kunst og Kirker.

Desværre måtte udstillingen Kunst og Kirker i 2020 aflyses grundet Coronaepidemien tre dage før åbningsceremonien og udstillingen skulle gennemføres. Vi håber selvfølgelig på, at udstillingen i 2021 kan gennemføres som planlagt med mange besøgende gæster i de deltagende kirker.

Udstillingen i 2021 gennemføres i perioden 12. – 14. november startende med en åbningsceremoni i Sct. Mikkels Kirke 12. november 2021 i tidsrummet 16:30 – 18:00.

Åbningsceremonien vil omfatte tre taler (Formanden for foreningen Kunst og Kirker Per Thuesen, Kultur- Kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen og provst Ulla Thorbjørn Hansen) samt et musikalsk indslag ved den lokale sanger Antonia Barisic fra Skælskør med musikere. Der er gratis adgang.

De 30 deltagende kunstnere i udstillingen vil ligeledes være til stede i Sct. Mikkels Kirke under åbningsceremonien hver medbringende et kunstværk, således at besøgende gæster her kan få et førstehånds indtryk af den fremviste kunst i de deltagende kirker, og måske på denne baggrund planlægge deres besøg i kirkerne hen over weekenden.


Jan Petersen

Selve udstillingen i de 15 deltagende kirker gennemføres lørdag og søndag 13. – 14. november 2021 begge dage i tidsrummet 10:00 – 16:00.
Der vil være gratis adgang i kirkerne.

I Vestermose sognene er der udstillinger i Sønderup og Gudum kirker af flg. kunstnere:

Sønderup:
Karsten Auerbach
Ole Videbæk

Gudum:
Jan Petersen

Kunstværkerne i toppen af artiklen er af kunstnerne Karsten Auerbach og Ole Videbæk og billedet nederst er af Jan Petersen.

Læs meget mere om arrangementet og i hvilke kirker de enkelte kunstnere udstiller på siden https://kunstogkirker.dk

Senest opdateret: Søndag, 27. februar 2022 20:20
 
Banner
Copyright © 2023 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.