Forside Om Vestermose Portalen
Om Vestermose Portalen PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Torsdag, 12. september 2013 22:41

Vestermose områdets informations portal
Formålet med Vestermose Portalen er at formidle informationer og nyheder relateret til Vestermose området eller vedrørende Slagelse Kommune til beboere, evt. turister og tilflyttere samt andre, der søger information om området.

Her kan man blandt andet finde oplysninger om områdets institutioner, seværdigheder, virksomheder, lokalhistorie m.m.

Portalen refereres ligeledes til andre medier (TV, andre nyheds websites, aviser m.m.), som indeholder informationer og nyheder om Vestermose området og Slagelse Kommune.

I Hoved Menuen til venstre ses de områder, der primært informeres om på Portalen.

Vestermose området er beliggende i den nordøstlige del af Slagelse kommune og arealmæssigt dækker området de 6 sogne Sønderup, Gudum, Nordrup, Kindertofte, Ottestrup, og Sorterup, der tilsammen udgør knapt en 1/6 af Slagelse Kommunes areal (ca. 567 km2) eller ca. 75 km2.

Hvis du ønsker at få nyheder eller andre informationer med på Portalen eller har forslag / kommentarer til indhold og layout, er du altid velkommen til at kontakte Web-redaktør Martin Appel på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller telefonisk på 5180 1602 / 5826 7826 eller via Facebook her ...


Web layout og  type:
Vestermose Portalen er designmæssigt baseret på et Open Source Content Management System (CMS) fra Joomla!

Senest opdateret: Mandag, 12. oktober 2020 11:00
 
Banner
Copyright © 2023 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.