Forside
Vestermose Portalen, Slagelse
Opfinderens værksted rykker ind i VestsjællandsCentret PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Søndag, 23. april 2017 07:48Robotter, legoklodser og en 3D-printer er nogle af de ting, de besøgende kan opleve, når videnskabsfestivalen Forskningens Døgn indtager VestsjællandsCentret fredag den 28. april.

De handlende, som kommer forbi VestsjællandsCentret på fredag den 28 april, har mulighed for at gå hjem klogere, end da de kom. Under overskriften ”Opfinderens Værksted” er Slagelse Kommune, Slagelse Erhvervscenter, University College Sjælland, Erhvervsakademiet Sjælland, Syddansk Universitet, FRIRUMLAB og VestsjællandsCentret gået sammen for at sætte fokus på innovation og iværksætteri. Det betyder, at forskerne rykker ud af kontorerne og ind i VestsjællandsCentret denne aften fra kl. 16 til 21.

Arrangementet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som har til formål at sætte fokus på forskning og innovation og bringe forskningen ud til den brede befolkning.

Læs mere på Slagelse Kommune's sider her ...

Senest opdateret: Lørdag, 06. maj 2017 11:45
 
Generalforsamling på VNI PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Mandag, 03. april 2017 21:05


Der indkaldes hermed til generalforsamling for bestyrelsen ved Vestermose Natur- og Idrætsfriskole samt Støtteforeningen for Vestermose Natur- og Idrætsfriskole.
T0RSDAG D. 27. APRIL. KL. 19:00 – 21:00 – i skolens aula.

!!! For de som er interesserede vil skolen, inden selve generalforsamlingen, være vært ved en bid aftensmad fra kl. 17:30..
Tilmelding kræves af hensyn til beregning af kuverter til skolens kontor:
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. inden d. 21/4.

Læs Friskolens og dens støtteforenings indkaldelse samt dagsordener her ...

Vel mødt til en hyggelig aften.

Med venlige hilsner
Vestermose Natur- og Idrætsfriskole

Ref.: Ovenstående er modtaget fra friskolen og videreformidles hermed af Vestermose Portalen.

Senest opdateret: Onsdag, 26. april 2017 18:36
 
Grib chancen: Løb med de Rigtige Mænd fra DR1 PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Fredag, 17. februar 2017 08:38Sig NEJ til sofaen og dårlige undskyldninger. Sig JA til Rigtige Mænd-Løbet den 24. maj. Kom i form sammen med resten af Danmarks rigtige mænd - hvis du kan klare værkstedshumoren

Kender du programserien ”Rigtige Mænd” på DR 1? Har du fulgt med fra sofaen? Glæd dig til en ny omgang af tv-programmerne – men denne gang skal du selv være med. Højdepunktet er den 24. maj, hvor du deltager i løbet ”Rigtige Mænd Løbet”. Samme aften og tidspunkt arrangerer landets kommuner samme type løb. Det bliver stort!

Find motivationen sammen med andre
Er det kedeligt at træne alene? Kniber det med motivationen? Så deltag i et digitalt træningsfællesskab allerede fra 1.marts og mulighederne for fælles real life træning. Det gør træningen både sjovere og lettere. Du får samme type træning og udfordringer som de Rigtige Mænd i DR programmet.

Læs mere på Slagelse Kommune's sider og hvornår og hvordan du tilmelder dig ...

Senest opdateret: Tirsdag, 28. februar 2017 22:32
 
Borgermøde og generalforsamling i Vestermose Lokalråd PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Tirsdag, 28. februar 2017 22:25Der afholdes borgermøde og generalforsamling ved Vestermose Lokalråd mandag d. 6. marts 2017 i Henry's Hus i Nordrup.

Har du et par ledige timer mandag aften den 6. marts?
- Så vil lokalrådet gerne servere et måltid varm mad kl. 18.30 i Henrys Hus (ved Nordrup Kirke) forud for årets borgermøde og generalforsamling i Vestermose Lokalråd.

Der er stadig plads, men tilmelding er nødvendig og kan ske til Anja på 2764 6046 senest 1. marts 2017.

Vi glæder os til at se mange af jer, der bor i Vestermose denne aften og give jer indblik i, hvad lokalrådet arbejder med, så tag bare naboen med.

Vestermose Lokalråd

Senest opdateret: Mandag, 03. april 2017 21:01
 
Bred politisk enighed om energiklynge i Korsør PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Fredag, 17. februar 2017 08:56Der var bred politisk enighed i Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget og i Økonomiudvalget i Slagelse Kommune som på et møde d. 10. feb. 2017 har givet hinanden håndslag på at arbejde tæt sammen om at forvandle visionerne for Korsør som fyrtårn for udvikling af cleantech til virkelighed.

Energiklyngeprojektet handler om at sikre fortsat udvikling af kommunen. Fokus er på grøn omstilling og nye teknologier. Det gør projektet unikt ikke kun i et nationalt men også i et internationalt perspektiv.

- På mødet i dag har vi sat en solid streg under ønskerne om at skabe en energiklynge i Korsør. På tværs af partierne siger vi, at vi vil det her og sammen investere vores kræfter i kampen for, at vi bliver landets førende cleantech kommune med Korsør Energipark som omdrejningspunkt, siger borgmester Stén Knuth (V)

Som led i projektet har Slagelse Kommune etableret Energiklynge Storebælt, som er et erhvervssamarbejde målrettet virksomheder i cleantech-branchen.

Læs mere om projektet på Slagelse sider her ...

Senest opdateret: Søndag, 19. februar 2017 23:15
 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

Side 10 ud af 32
Banner
Copyright © 2020 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.
 

Online brugere

Vi har 306 gæster online