Forside
Vestermose Portalen, Slagelse
Elvis i kirken PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Søndag, 01. april 2018 22:10Musikalsk foredrag i Sorterup Kirke torsdag d. 5. april kl 19:30, hvor du kan høre nogle af Elvis Presley's sange.

”Elvis i kirken” er autenticitet, nærvær, smuk sang og sans for detaljen er fundamentet for sanger Karsten Holm og pianist Christian Spillemoses musikalske foredrag ”Elvis i kirken”.
Koncerten er en afvekslende rejse mellem de store ballader som "Stand by me" og de swingende uptempo-numre, som "Walk dem golden stairs".
Karsten Holm synger sangene med stor indlevelse og glimt i øjet.

Ref. Sorterup Kirkes sider

Senest opdateret: Tirsdag, 15. maj 2018 22:06
 
Adgang til fonds database for foreninger PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Tirsdag, 20. marts 2018 06:25Foreninger i Slagelse Kommune har nu mulighed for at søge om midler til deres projekter gennem fondsdatabasen Fonde.dk


Foreninger har mulighed for adgang til fonds database for foreninger, da Slagelse Kommune har købt adgang til www.Fonde.dk og alle foreninger i kommunen har mulighed for at få tildelt adgang til databasen med mange muligheder for at ansøge flere tusinde fonde om midler til diverse formål.

Læs mere på Slagelse Kommune's sider her ...

Senest opdateret: Søndag, 01. april 2018 22:41
 
Uddannelser inviterer indenfor på en lørdag PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Tirsdag, 13. februar 2018 08:45

Lørdag den 24. februar kan unge og deres forældre høre mere om mulighederne for at tage en uddannelse i Slagelse. Uddannelserne og Slagelse Kommune er gået sammen om et fælles åbent hus-arrangement.

Hvad kræver det at komme ind? Hvilke uddannelser kan jeg tage her i Slagelse, og hvordan er jobmulighederne bagefter?

Det er nogle af de spørgsmål, som unge og deres forældre kan få svar på lørdag den 24. februar. Den dag slår alle de videregående uddannelser for første gang dørene op til en fælles åbent hus dag, hvor unge kan besøge uddannelserne og få mere at vide om de videregående uddannelser i Slagelse.

Det er Syddansk Universitet Slagelse, Erhvervsakademi Sjælland og Professionshøjskolen Absalon, som sammen med Slagelse Kommunen står bag åbent Hus-arrangementet. På dagen har alle uddannelserne åbent, og det tidligere Posthus ved stationen vil fungere som et infocenter, hvor man kan blive skrevet op til en studiebolig, tale med en studievejleder og meget mere.

Læs mere på Slagelse Kommune's sider her ...

 

Senest opdateret: Tirsdag, 06. marts 2018 07:37
 
Borgermøde og generalforsamling i Vestermose Lokalråd PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Mandag, 05. marts 2018 22:25En festlig aften du ikke vil gå glip af !

Lokalrådet holder borgermøde med generalforsamling, fællesspisning og underholdning i mødesalen ved Sønderup Kirke torsdag den 15. marts 2018 fra kl. 18.00

Program:
18.00 Velkomst og spisning
18.30 Lokalrådets generalforsamling
19.30 Musikquiz ved HC Jespersen (www.hcsmusik.dk)

Undervejs får vi også en kop kaffe, te og kage.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Ønsker du at spise med, er tilmelding er nødvendig senest 9/3 2018 til Jan (kasserer) på mobil 4083 8822 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Vestermose Lokalråd

Senest opdateret: Søndag, 01. april 2018 22:31
 
Vi søger minder til erindringskasser PDF Udskriv Email
Skrevet af Martin Appel   
Tirsdag, 13. februar 2018 08:52Har du minder fra 40'erne-60'erne i gemmerne, håber vi du vil donere dem til erindringskasser, som skal hjælpe borgere med demens.

Har du legetøj, sangbøger, skolebøger, fyldepenne eller andre små, sjove minder fra 40’erne-60’erne hjemme i gemmerne? Så efterlyser Slagelse Kommune lige nu borgere, som vil donere genstandene til erindringskasser, som f.eks. pårørende til borgere med demens kan låne med hjem og gennemgå i ro og mag. Kassernes indhold skal hjælpe med at stimulere erindringer hos borgere med demens. Inden erindringskasserne kommer til udlån vil effekterne kunne ses på en kommende vandreudstilling på Slagelse Bibliotekerne.

Mennesker med demens, som langsomt mister deres identitet, kan have stor glæde af at fokusere på livsminder og erindringer fra de tidlige leveår. Derfor starter Slagelse Bibliotekerne i samarbejde med Pårørendegruppen til Demensramte erindringskasser som ud fra effekter fra 40’erne-60’erne gennem genkendelighed skal hjælpe borgere med demens med at erindre glæder og minder fra fortiden.

Læs mere på Slagelse Kommune's sider her ...

Senest opdateret: Mandag, 19. februar 2018 21:42
 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

Side 10 ud af 36
Banner
Copyright © 2023 Vestermose Portalen, Slagelse. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.
 

Online brugere

Vi har 184 gæster online